Mattil

Business Support

Wie is Mattil

Vanuit een passie voor het realiseren van verbeteringen waardoor mensen prettiger - efficiënter, effectiever, gemotiveerder -  kunnen werken en de resultaten van bedrijven verbeteren, ondersteun ik ondernemers uit het MKB met vraagstukken over bedrijfsoptimalisatie en inrichting van de organisatie.


Ik ben een geboren en getogen Friezin, ben het Fries machtig en woon in de buurt van Drachten.

Na mijn VWO ben ik gaan studeren in Eindhoven. Ik heb een technische opleiding aan de universiteit afgerond, en daarnaast diverse opleidingen, cursussen en trainingen gevolgd op hbo en universitair niveau.

Mijn werkverleden is breed: van techniek - sterk ICT gerelateerd - tot bedrijfskundig, met aandacht voor bedrijfsprocessen en HR, en ook de financiële processen. Ik heb ruime ervaring met projectmatig werken.


Het motiveert mij ontzettend om samen met medewerkers van de organisatie verbeteringen aan te dragen en door te voeren. Ik zie mijzelf als een teamspeler, en kan ook prima individueel functioneren. Het maakt voor mij niet uit welke functie een gesprekspartner bekleed; ik kan prima met iedereen communiceren en begrijp door mijn brede achtergrond vaak goed wat er operationeel gebeurt.


Ik zie mezelf als de ondersteuner voor de ondernemer: de ondernemer is de persoon met passie voor zijn of haar vakgebied, en ik kan hem of haar ondersteunen bij het optimaliseren van het bedrijf.


Mijn competenties:

  • analytisch sterk
  • goed plannen en organiseren
  • gestructureerd
  • pragmatisch
  • resultaatgericht
  • goed inlevingsvermogen


Voor meer informatie over mijn loopbaan en gevolgde opleidingen: zie LinkedIn.


Mathilde Speerstra